Nadia Comăneci joacă într-un film românesc! Surpriză, și milionarul Cristi Borcea are un mic rol

Nadia Comăneci joacă într-un film românesc! Părinții au botezat-o după numele căpătat într-un film, Nadejna din ”Fetele”, interpretată de actrița sovietică Ina Makarova.

 La 62 de ani, fosta mare sportivă ce a rămas în istoria gimnasticii drept Zeița de la Montreal are un rol în distribuția producției ”Miami Bici2”, film în care a apare și-supriză – controversatul afacerist Cristi Borcea.

Pelicula a fost filmată în mare parte în Statele Unite ale Americii, țară unde legendara gimanstă locuiește de peste 30 de ani. În urmă cu trei ani, faimoasa româncă a acceptat un rol și pentru producția Netflix ”Full Out 2: You Got This, serial care descrie povestea sacrificiului unor sportive care se pregătesc pentru un campionat mondial de gimnastică.

Nadia Comăneci joacă într-un film românesc! ”Doi actori surpriză își fac apariția în film. Una este de nota 10, iar celălalt se varsă în Dunăre și a fost destul de greu de ascuns cele două personaje. Vorbim de Nadia Comăneci și Cristi Borcea care au roluri-cheie în film“, a declarat regizorul Jesus del Cerro, cel ce a filmat și prima parte a peliculei ”Miami Bici”.  Film ce s-a bucurat de un suces colosal în cinematografe și pe platoforme de straming.

Prima gimnastă din lume care a obținut notă maximă la Campionatul Mondial de la Montreal 1976, în cariera sa, Nadia a câștigat de-alungul timpului cinci medalii olimpice, devenind primul sportiv care a fost inclus în International Gymastics Hall of Fame.

Din distribuția Miami Bici 2 mai fac parte starul hollywoodian Danny Trejo, dar și Ilie Dumitrescu și Florin Răducioiu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed