Nasty”, filmul lui Ilie Năstase, lansat la București în prezența lui Boris Becker! Nadia Comăneci a venit special pentru premieră

0

”Nasty”, filmul biografic al lui Ilie Năstase, lansat la Sala Palatului din București în prezența lui Boris Becker!

Legendarul tenisman, fost numărul 1 mondial, a ținut un discurs special despre ce a însemnat exemplul lui Năstase în tenis. La premiera de gală a documentarului realizat de Tudor Giurgiu & HBO,  a mai fost prezent Ion Țiriac, Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi, Gică Popescu și Camelia Potec.”Nasty”, filmul dedicat  unuia dintre cei mai importanți jucători de tenis ai anilor ’70, prezintă strict cariera sportivului numărul 1 mondial de două ori în 1972 (US Open) și 1973 (Roland Garros). Nasty a mai câștigat de patru ori Turneul Campionilor (1971, 1972,1973 și 1975).  ”Ilie Năstase este un nume mare în sportul international și-mi este prieten. Am jucat împotriva lui acum 40 şi ceva de ani în Monte Carlo. Era o personalitate, un om spectacol, sigur că porecla lui este Nasty, asta pentru că uneori era puţin mai cinic, mai critic pe teren, dar aşa era el. Nu trebuie însă să exagerăm cu această poreclă, a fost numit ”Nasty” (răutăcios” -n.r.) şi pentru că numele lui este Năstase”, a spus invitatul special, fostul campion mondial antrenat de Ion Țiriac.
Cadou pentru Nicu Alifantis, la 70 de ani! Un tramvai va purta numele său: ”Am luat această decizie cu acordul maestrului!”
Nasty”, filmul lui Ilie Năstase, lansat la București în prezența lui Boris Becker! ”Apoi, în anii ’70 şi ’80, un comportament precum al lui nu era ceva nonconformist pe terenul de tenis. Azi, lucrurile s-au schimbat, sunt mult mai multe microfoane în arena de tenis (…) A fost o plăcere să fiu pe acelaşi teren cu elCu Ilie nu ştiai niciodată la ce să te aştepţi, uneori nici el nu ştia ce urmează să facă pe teren.Acum mă bucur că sunt aici la premiera acestui film din care fac şi eu parte”, a spusmarele Boris Becker. ”Domului Tudor Giurgiu, cel care a regizat, i-a luat trei ani să facă filmul. Unul bine realizat. S-a filmat în Anglia, în Italia, în Statele Unite (..) În film e viața mea. Ce am făcut de la 4 ani până la 39”, a spus protagonistul filmului, unicul Ilie Năstase (77 ani).
Cum arată pixul ”Ilie Năstase” de 2.142 de lei, lansat de un celebru producător de cadouri luxury la nivel mondial