Nokia oferă gratuit serviciul de navigaţie auto şi pietonală pe telefoanele proprii

Noua versiune Ovi Maps include funcţii avansate de navigaţie auto şi pietonală, precum ghidare vocală pas cu pas pentru 74 de ţări, disponibilă în 46 de limbi, informaţii despre trafic pentru peste 10 ţări şi hărţi detaliate pentru peste 180 de ţări.

Eliminarea costurilor asociate navigaţiei auto şi pietonale va permite companiei Nokia să activeze  o bază de utilizatori foarte extinsă, căreia îi poate oferi noi funcţii, conţinut şi servicii bazate pe locaţie.

Potrivit companiei de cercetare Canalys, numărul oamenilor din întreaga lume care folosesc navigaţia GPS de pe telefoanele mobile era de aproximativ 27 de milioane la sfârşitul anului 2009.  Canalys a mai estimat în 2009 că baza existentă de smartphone-uri cu GPS integrat era de 163 milioane de unităţi la nivel global, din care mai mult de jumătate (51%) au fost produse de Nokia, compania livrând un total de 83 milioane de dispozitive cu GPS.

Aplicaţia Ovi Maps este disponibilă imediat spre descărcare pentru 10 dispozitive mobile Nokia, inclusiv pentru modelele Nokia N97 mini, Nokia 5800 XpressMusic şi Nokia E72. Mai multe smartphone-uri Nokia vor fi adăugate la această listă în următoarele săptămâni. Între timp, deţinătorii de telefoane inteligente Nokia compatibile cu noua versiune Ovi Maps pot descărca aplicaţia gratuit de pe site-ul producătorului.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed