„Nominalizarea lui Șerban Nicolae la șefia Senatului, o jignire adusă României”

„Comportamentul grobian și lipsit de orice urmă de respect față de unii colegi parlamentari, promovarea naționalismului deșănțat și a urii față de cei care s-au opus regimului comunist și criminal din România, disprețul total față de românii din Diaspora sunt incompatibile cu persoana care ocupă a doua funcție într-un stat democratic, membru al Uniunii Europene”, se arată în comunicatul USR.

 

USR susține că aproape toate inițiativele legislative promovate de parlamentarul Șerban Nicoale s-au remarcat prin tenacitatea cu care a urmărit subminarea justiției și slăbirea statului de drept, favorizarea furtului din banul public, protejarea intereselor aparatului de partid al PSD-ului și crearea unei noi nomenklaturi de partid.

 

„Simpla numire a lui Șerban Nicolae drept candidat la cea de-a doua funcție în stat ne demonstrează cinismul acestui partid total corupt, rupt de ce înseamnă binele românilor. Șerban Nicolae este întruchiparea a tot ceea ce înseamnă vechea clasă politică din România, apărătoare a corupților și a furtului din banul public, interesată doar de privilegii personale și de clasă, interesată să controleze justiția și sistemul de promovare în funcțiile publice. Alegerea lui Șerban Nicolae în funcția de Președinte al Senatului ar echivala cu aducerea lui Liviu Dragnea de la Jilava și înscăunarea lui, iarăși, la Camera Deputaților”, a declarat senatorul Radu Mihail, liderul grupului USR din Senat.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed