x


 • EUR
  4.7559
  USD
  4.1941
 • 0° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  0 km/h
  Umiditate

  0%
  Presiune

  0 hPa
string(4) "auto"

NOUL DUSTER îi impresionează pe toți: Cumpărătorii de mașini ieftine nu au avut niciodată ceva mai bun

Dacia Duster are un pret de pornire in Marea Britanie de 9.995 de lire sterline. In tara noastra, pretul de pornire este de 12.450 de euro.

Author: Mihai Voican | Sursa: Ziare.com | Publicat: 06.07.2018, 9:50

Una dintre cele mai importante agentii de presa din Marea Britanie a testat noul model Dacia Duster.Press Association a avut in teste timp de cateva zile noul Duster, iar impresiile sunt pozitive.

“Cumparatorii de masini ieftine nu au avut niciodata ceva mai bun. Mergand inapoi in timp, clasa masinilor ieftine a fost populata cu vehicule teribile, fara dotari, fara echipamente de siguranta, fara pic de speranta.

Dar, astazi, daca doriti o masina off-road ieftina, puteti avea un Duster. Este inca incredibil de accesibil, dar este o masina adevarata si, in destul de multe feluri, o masina pe care sa v-o doriti”, a scris agentia britanica, potrivit Evening Express.

 

Dacia a lansat în Marea Britanie noua generație Duster cu volan pe partea dreaptă, la o distanță de aproximativ șase luni după lansarea versiunii cu volan pe stânga. Mașina este mai ieftină în echiparea entry decât pe piața din România, dar versiunile superioare sunt mai scumpe cu circa 1.500 de euro.

Articolul integral pe ZIARE.COM