Noul iPad a ajuns in Romania

Dupa ce a început vânzarea iPhone 6 și iPhone 6 Plus  în premieră în România, în aceeași zi cu magazinele din Statele Unite ale Americii, retailerul QuickMobile continuă tradiția și cu iPad Air 2 și iPad mini 3.

 

Astfel, cea mai subțire tabletă din lume (iPad Air 2 are doar 6,1 mm) va putea fi cumparată din 21 noiembrie în premieră în România de la QuickMobile la prețul de 2.399 lei.

 

Noua versiune a iPad Air nu vine doar într-o carcasă mai subțire ci și cu un nou chip A8X ceea ce îl face cu 40% mai rapid decât versiunea anterioară și de 12 ori mai rapid decât prima tabletă iPad produsă de Apple. În plus, acesta are un coprocesor M8 care urmărește mișcarea și altitudinea. Bateria va avea o autonomie de până la 10 ore. iPad Air 2 este echipat cu o cameră foto/video principală de 8MP, mai puternică față de cea a modelului anterior care avea 5MP.  Nouă tabletă va fi disponibilă în trei versiuni de memorie: 16 GB, 64GB și 128 GB.

 

Cele două variante noi de tablete,  iPad Air 2 și iPad mini 3 sunt dotate cu senzorul Touch ID. Sistemul de autentificare biometrică fiind cea mai așteptată îmbunătățire de către utilzatorii iPad.

 

Compania americană a lansat și un noul model iPad mini. Noua versiune, mini 3 a primit însă doar îmbunătățiri minore la partea de autentificare, noi versiuni de memorie (16 GB, 64GB și 128 GB)  și o noua culoare: Gold.   Acesta va fi disponibil în magazinele QuickMobile la prețul de 1.899 lei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed