O distincţie de excepţie pentru City-University of Sheffield EMBA (P)

City College este prezent si in Romania prin programul Exec.MBA Sheffield oferit la Bucuresti din anul 2006 avand in fiecate an 60 de cursanti middle si top manageri.
Anul acesta MBA-ul Sheffield are prima generatie de absolventi in Romania prilej pentru care se organizeaza saptamana aceasta un eveniment in care se celebreaza noul statut academic al City College cat si prima generatie de absolventi.

Pro Rector-ul Universitatii Sheffield , Profesor Paul White comenteaza:

“Integrarea City College ca facultate internationala a Universitatii Sheffield
continua relatia stransa de cooperare profesionala bazata pe incredere pe care am dezvoltat-o de-a lungul multor ani si recunoaste astfel calitatea programelor oferite de City College. Sunt mari oportunitati de crestere in ceea ce priveste cooperarea academica dintre Uk, Grecia si regiunea balcanica . Impreuna Sheffield si City doresc sa dezvolte noi proiecte care sa furnizeze programe si cursuri de calitate predate la standardele uneia dintre cele mai bune universitati din lume. Noi la Sheffield ne dorim in continuare sa lucram strans cu colegii din City pentru a inbunatati implementarea proiectele comune.”

Universitatea Sheffield este una dintre cele mai vechi si bine cotate universitati din UK si din lume mereu cotata in top 100 cele mai bune universitate la nivel mondial.Astazi cu aproximativ 24.000 studenti din 124 tari si un staff de 600 membri , Universitatea Sheffield este o alegere foarte buna pentru tinerii studenti.

City College , Facultatea Internationala a Universitatii Sheffield

City College a fost fondata in 1989 in Salonic- Grecia. Pe parcursul a 20 de ani a reusit sa consolideze una dintre cele mai puternice institutii educationale din S-E Europei. Unind UK cu balcanii , City College ofera studentilor oportunitatea unica de a studia pentru o diploma britanica de top a Universitatii Sheffield chiar in regiunea lor.City ofera o parte din programele universitare ( bachelor’s) si postuniversitare (master’s) a Sheffield in domenii ca economie, informatica si psihologie.De asemenea ofera si programul Executive MBA , un program inovativ special creat pentru managerii zilelor noastre care doresc sa-si inbunatateasca abilitatile si cunostiintele manageriale fara sa-si intrerupa cariera.

Programul EMBA Sheffield este predat cu succes in Marea Britanie de mai bine de 50 de ani. Ulterior a fost adus si in regiunea S-E europeana mai exact in Grecia(Salonic), Serbia(Belgrad) si Romania(Bucuresti) iar la anul se va extinde in doua noi tari Ucraina(Kiev) si Turcia(Istanbul) .

Studentii au fost atrasi de prestigiul si traditia academica a Universitatii Sheffield , de corpul profesoral exclusiv international , modul de livrare flexibil (un weekend pe luna), newtworking-ul cu colegii din peste 15 tari prezente in program ,cele 4 specializari in marketing, management, logistica si finante, acreditarile internationale si dubla licentiere (Diploma Exec.MBA Sheffield si Diploma Chartered Management Institute).
Toate aceste lucruri fac din EMBA Sheffield o alegere foarte buna pentru noua generatie de manageri !

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed