O fată de 12 ani a murit după ce a fost lovită de un tren personal

O fată în vârstă de 12 ani, elevă în clasa a V-a la o şcoală din localitatea hunedoreană Lupeni, a murit, vineri după-amiază, lovită de un tren care aparţine unui operator privat şi care asigură transportul de persoane pe ruta Petroşani-Lupeni.

 

Mecanicul locomotivei a declarat, că a încercat să evite accidentul, însă, deşi a frânat, nu a putut opri trenul înainte de a o lovi pe adolescentă.

 

Bărbatul a spus că fata a văzut trenul că se apropie şi cu toate acestea a traversat, apreciind greşit distanţa dintre ea şi garnitura ce se afla în mişcare.

 

Echipajul de la Ambulanţă sosit la faţa locului nu a mai putut să o salveze pe fată.

 

Mama victimei, care a ajuns şi ea la locul accidentului, a spus că şi-a îndrumat fata de mai multe ori să nu mai traverseze calea ferată prin acea zonă, nefiind un loc amenajat. Femeia a menţionat că fata se întorcea de la şcoală în momentul în care a fost lovită de tren.

 

Totodată, femeia a spus că mai are un copil în vârstă de un an şi că familia nu are bani să o înmormânteze pe fată, singurul venit fiind un ajutor de la Primărie, care abia depăşeşte 100 de lei.

 

Poliţiştii vor face cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

 

Garnitura implicată în accident a înregistrat o întârziere de circa 90 de minute.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed