AcasăMoney&PeopleO mai ții minte pe Laura Andreșan? Fosta ”Profa de sex” este...

O mai ții minte pe Laura Andreșan? Fosta ”Profa de sex” este mămică și profesează o meserie neașteptată

 Au trecut 12 ani de când Laura Andreșan l-a întâlnit pe nonnconformistul hip-hoper Grasu XXL și, un an și jumătate de când a devenit  fericită mămică.

Cea care, odinioară făcea clasamentele vedetelor masculine în funcție de performanțele lor sexuale, Laura Maria Andreșan a absolvit psihologia la Universitatea Ecologică din București (are și studii de master-, numărându-se printre studenții respectabilului și lonvegivului profesor academician Constantin Bălăceanu Stolnici, și și-a deschis propriul cabinet de psihologie, ce-i poartă numele.

Loredana, show total pe zgură! Le-a ținut piept campioanelor tenisului

Pasiunea pentru acest domeniu se regăsește și în postările sale de pe rețelele sociale. Chiar și fizic, este o schimbare majoră între Laura de odinioară și mămica de astăzi, la 37 de ani. Dacă înainte arăta și poza extrem de sexy, acum este o mămică în adevăratul sens al cuvântului și nu îi pare rău că a renunțat la televiziune pentru se ocupa în întregime de familie.

Discreți, Laura și artistul, pe numele său Dragoș Nechifor (39 ani) au evitat toate aparițiile publice și nici nu au vrut să își expună fetița până recent, când acesta a împlinit un an.

Maradona și-a dezmoștenit fiicele înainte să moară. Care sunt motivele

Ultimele Articole