O mai țineți minte pe Andrada Precup, solista nevăzătoare de la X-Factor? Ce a făcut cu cei 50.000 de euro câștigați

O mai țineți minte pe Andrada Precup, solista nevăzătoare de la  X-Factor? Câștigătoarea celui de-al nouălea sezon al popularului concurs (2000) a folosit cei 50.000 de euro primiți pentru a-și lua un apartament în București.
Tânăra din Slatina cu o poveste de viață impresionantă, ce a câștigat o finală fabuloasă, concurs aplaudat de milioane de români, nu contenește să-i mulțumească lui Ștefan Bănică Jr, juratul X Factor care o sprijină în continuare. Artistul a avut-o pe Andrada ca invitată în spectacolul ”Te iubesc, femeie!”, și au cântat în duet, împreună.”Mă bucur că am avut prilejul de a interpreta piesa „Mama” în duet. Au fost emoții greu de descris… Ștefan m-a făcut să înțeleg că într-un duet nu este vorba numai despre două voci care trebuie să se potrivească contextual și armonic, ci și despre plăcerea de a cânta împreună, de a fi unii cu scena.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit piscină cu apă sărată. Au dat o avere!

O mai țineți minte pe Andrada Precup, solista nevăzătoare de la X-Factor? 
 Am înţeles de la el cât de importantă este conexiunea dintre artiști pe scenă. Apoi, de când s-a mai potolit pandemia, am profitat din plin de stagiunea muzicală „Live la Enescu”, spune câștigătoarea X-Factor ce a fost școlită la liceul de muzică George Enescu de fosta stea a muzicii ușoare românești Dana Bartzer. ”M-am născut prematur și, din cauza faptului că ochii nu mi-au fost acoperiți cu ceva, s-a ars retina. Dar eu cred că așa trebuia să se  întâmple, ca să fiu aici și ca să fac asta acum și să fiu mai puternică”, a emoționat puternic Andrada, cea care, în urmă cu șapte ani a participat și la ”Românii au Talent”.

S-a stins din viață Leluț Vasilescu, legenda formației Compact. 40 de ani a slujit grupul său de suflet

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed