AcasăMoney&PeopleS-a stins din viață Leluț Vasilescu, legenda formației Compact. 40 de ani...

S-a stins din viață Leluț Vasilescu, legenda formației Compact. 40 de ani a slujit grupul său de suflet

S-a stins din viață Leluț Vasilescu, legendarul muzician din Compact. Anul acesta, formația pe care a slujit-o întreaga sa viață urma să sărbătoreasca printr-un turneu aniversar 45 de ani de activitate.
Plecat prea devreme dintre noi, la doar 66 de ani,  Leluț ”Megastar” Vasilescu și-a dedicat cea mai mare parte a vieții trupei Compact, în care cântă din 1982. În 2008 a fost la un pas să-și pierdă viața pe scenă, trecând printr-un infarct în timpul unui concert. El l-a adus în formație pe Paul Ciuci,  cel care, ulterior i-a târât în procese rușinoase pe toți cei cei ce și-au adus contribuția ca trupa Compact să devină unul dintre cele mai populare grupuri pop-rock din istoria muzicii românești.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat bunurile înainte de căsătorie. De ce au făcut asta?


S-a stins din viață Leluț Vasilescu, legenda formației Compact. 40 de ani a slujit grupul său de suflet
Ultimii ani Leluț Vasilescu i-a petrecut în reclădita formație Compact, făcând echipă cu marii muzicieni Costi Cămărășan, membru fondator Compact, Adrian Ordean (compozitorul și motorul din cea mai prolifică perioadă a grupului ‘88-‘94), Adrian Coco Tinca, Gabi Nicolau și Monel Puia.
Din păcate, după câștigarea procesului cu Paul Ciuci și redobândirea titulaturii de Compact în instanță, Aurel ”Megastar” Vasilescu nu și-a văzut visul cu ochii, acela de a urca pe scenă într-un nou și mare turneu aniversar Compact 45. Dispariția sa vine după grelile pierderi din sânul echipei Compact, amintim regretații Leo Iorga, Teo Peter ori Emil Laghia. În mediul online, mari personalități ale muzicii românești deplâng dispariția marelui artist ce a susținut câteva mii de concerte alături de Compact.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit piscină cu apă sărată. Au dat o avere!

Ultimele Articole