O nouă fabrică se deschide în România. Peste 150 de posturi sunt disponibile


Extinderea activității grupului belgian Sonaca în România prin construirea unei noi fabrici reprezintă o veste îmbucurătoare pentru industria aerospațială și pentru economia țării. Investiția de 38 de milioane de euro în noua fabrică va aduce beneficii semnificative atât în ceea ce privește creșterea capacității de producție, cât și în ceea ce privește crearea de locuri de muncă.

Noua facilitate de producție, programată să devină operațională în vara anului 2025, va fi amplasată în localitatea Moldovenești, din județul Cluj. Această investiție este în strânsă legătură cu contractul recent încheiat cu Airbus pentru produsele A321 și va contribui, de asemenea, la dezvoltarea portofoliului de produse A320.

Prin această extindere, Sonaca își consolidează poziția ca unul dintre cei mai importanți furnizori de componente pentru industria aerospațială. Investiția va crea în total 160 de locuri de muncă, contribuind la stimularea economică și la dezvoltarea comunității locale.

Această inițiativă reflectă încrederea investitorilor străini în potențialul și stabilitatea economică a României, iar colaborarea cu Airbus consolidează statutul țării ca un hub important în domeniul aerospațial.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed