Olt: Mecanicul unei locomotive, rănit după ce a lovit un camion care transporta deşeuri menajere / O femeie a suferit atac de panică / Garnitura feroviară a fost retrasă, iar pasagerii vor fi preluaţi de următorul tren

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au anunţat că pompierii au fost sesizaţi că în localitatea Bălteni un tren InterRegio a lovit un camion care transporta deşeuri menajere. 

 

Pompierii au precizat că persoana rănită este mecanicul de locomotivă, iar şoferul camionul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

 

“În tren se aflau 50 de persoane. Mecanicul de locomotivă, cu dureri lombare şi o femeie, cu atac de panică, sunt asistaţi medical la locul evenimentului”, au precizat reprezentanţii ISU Olt. 

 

Reprezentanţii Companiei Naţională de Căi Ferate CFR SA au anunţat că accidentul s-a produs după ce un conducător auto nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată, situată la ieşirea din staţia Bălteni Olt. 

 

“Din primele informaţii transmise de personalul feroviar ajuns la faţa locului, mecanicul automotorului a fost rănit în urma impactului dintre automotor şi remorcă, iar garnitura a fost avariată, aceasta urmând a fi retrasă în staţia Bălteni Olt, după finalizarea cercetărilor desfăşurate de către organele abilitate. Trenul R 9266 (Craiova – Piteşti) va fi retras din circulaţie, iar călătorii vor fi preluaţi de următorul tren care circulă pe acelaşi traseu.

Intervalul Bălteni – Potcoava (linie simplă) va fi redeschis după finalizarea cercetărilor organelor abilitate şi retragerea automotorului avariat din linie curentă”, au transmis reprezentanţii CFR SA.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri