Participă la QS World MBA Tour, cel mai mare târg MBA la Bucureşti!

Tinerii profesionisti interesati de dezvoltarea profesionala prin urmarea unui program MBA vor avea ocazia sa interactioneze direct cu reprezentantii scolilor de business prezente la Bucuresti pe data de 28 octombrie. Printre acestea se numara : IE – Warwick -TASMAC London School of Business – IESE Vlerick Leuven – Kent Business School – INSEAD – Maastricht School of Management – Skolkovo Business School si multi altii ce vor oferi tinerilor romani cu experienta profesionala de cel putin trei ani posibilitatea sa urmeze programe MBA in SUA, Marea Britanie, Franta, Spania, Austria, Olanda sau Germania.

Maria Vasiliki Doukaki, Manager Marketing al programului de MBA din cadrul Universitatii de Economie si Business din Atena, scoala ce va fi prezenta la QS World MBA Tour Bucuresti, declara deschiderea pentru participarea la evenimentele de acest gen in Romania. „Candidatii romani sunt din ce in ce mai competitivi si mai bine pregatiti in fiecare an. Numeroase companii, in special banci grecesti sunt prezente pe piata din regiune, iar candidatii isi arata interesul de a studia intr-o universitate din Grecia, nu doar pentru experienta internationala ci si pentru interactiunea cu cultura greaca.”

Nu doar scolile sunt incantate de calitatea candidatilor romani, dar si romanii plecati la studii MBA in strainatate, traiesc experiente inedite in cadrul acestor programe. « Cel mai mare avantaj a fost fara indoiala numarul de oameni pe care am avut ocazia sa-i cunosc, cu care am interactionat si diversitatea culturala, precum si diversitatea mediilor profesionale din care proveneau. Unul din cele mai importante aspecte a fost faptul ca am avut cu totii ocazia sa impartasim din experienta noastra personala si profesionala si astfel sa ne imbogatim bagajul de cunostinte » declara Roxana Marcu, absolventa a IE Business School.

Adriana Martin, absolventa a programului de MBA Romano-Canadian, spune ca acest program i-a oferit posibilitatea sa inteleaga mai bine modul de functionare al unei companii, interactiunea intre diferite domenii de activitate, si a ajutat-o sa abordeze actiunile atat din punct de vedere analitic cat si strategic.

In ceea ce priveste finantarea studiilor MBA, candidatii pot beneficia de numeroase optiuni. In unele situatii, companiile finanteaza astfel de programe pentru a avea angajati specializati in domeniile in care activeaza. In numeroase cazuri, scolile MBA sunt dispuse sa acorde o serie de burse pentru candidatii cel mai bine pregatiti.

Spre exemplu, IE Business School ofera o serie de burse speciale adresate fie femeilor care doresc sa urmeze un program MBA, fie pentru promovarea diversitatii si interactiunii culturale sau chiar special pentru candidatii din Europa Centrala si de Est: “Un numar destul de ridicat de studenti din Europa Centrala si de Est si-au exprimat dorinta de a fi insotiti de familii. Acestia pot beneficia de ceea ce se numeste Grantul pentru Sprijinirea Familiei. Acest grant este disponibil studentior care aplica la programe de masterat full-time care vor sa aiba familia alaturi, sau sotilor studentilor deja inscrisi, care doresc la randul lor sa urmeze un masterat in cadrul IE”, declara Kim Goddard, reprezentant al Departamentului pentru Dezvoltare Internationala din cadrul IE, Spania.

QS impreuna cu scolile participante la World MBA Tour ofera burse in valoare de 1.600.000 de dolari. Doar participantii la targul World MBA Tour pot aplica pentru Bursele QS, astfel ca profesionistii interesati pot profita de ocazie participand la evenimentul organizat pe 28 octombrie la Bucuresti. Pentru mai mutlte informatii, puteti accesa : www.topmba.com/scholarships.

Programul QS World MBA Tour Bucuresti, Hotel Intercontinental

16:00 Deschiderea Inscrierilor – Primii 100 de vizitatori vor primi gratuity TopMBA Career Guide

17:00 (pre-fair) Panel Discussion – sustinut de Directorii de Admitere ai scolilor participante

18:00 Deschiderea targului: Intalniri si discutii interactive cu reprezentantii a peste 30 de scoli de business de top din intreaga lume!

20:00 – 21:00 Ultima ora: Ultima ocazie de a interactiona cu reprezentantii scolilor participante

21:00 Ora închiderii

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed