Paturi ieftine – Cum să le alegi?

A face alegerea corectă este întotdeauna dificil. Mai ales când vine vorba de alegerea unui pat. Joacă un rol important în viața ta, pentru că datorită lui te poți relaxa după o zi grea de muncă și, după ce ai câștigat mai multă forță, să mergi din nou la muncă.
Modelele de paturi ieftine moderne sunt echipate cu ladă de depozitare sau sertare. Cu aceste accesorii, utilizatorul economisește spațiu în camera lui mica, datorită posibilității de depozitare suplimentară în sertarele sau lada de sub pat. Patul din dormitor este un refugiu sigur pentru un corp obosit și o minte obosită. Dacă faci alegerea potrivită, atunci dimineața îți va fi mereu bună, oricât de capricioasă ar fi vremea și oricât de grea va fi ziua.
În ceea ce privește forma în care este îmbrăcat patul – totul depinde de preferințele tale. Într-un dormitor mic, un pat cu tăblie subțire înaltă arată mai avantajos și acest lucru face cadrul mai ușor. În același timp, baza solidă de susținere îți va permite să construiești un sistem de depozitare sub pat – sertarele sunt o modalitate excelentă de a economisi spațiul. Aceasta este o soluție excelentă pentru camerele mici.

Dimensiunea contează

În mod tradițional, un pat dublu are dimensiunea de 160 x 200 și 180 x 200 cm. Paturile de o persoană, sunt de respectiv 80 x 200 și 90 x 200 cm. Alegerea dimensiunii depinde numai de cerințele tale și de dimensiunile dormitorului. Ar trebui să existe cel puțin 70 cm între perete și peretele lateral al patului pentru a te putea apropia liber de patul tău sau pentru a pune o noptieră. Ia în considerare zona necesară pentru sertare. În caz contrar, alegerea este evidentă – cu cât mai multe, cu atât mai bine.
Spătarul patului îi afectează și dimensiunea. Poate fi înalt, mediu sau mai mic, tapiţat sau netapițat. Este mai bine dacă tăblia este ușor înclinată, deoarece îți va fi mai convenabil să te lași pe el atunci când citești sau mănânci ceva. Spătarul moale masiv arată impresionant și este întotdeauna convenabil, deoarece se potrivește perfect pe perete fără a forma o pantă.

Design corect

Paturile tapițate sunt alegerea celor care apreciază cu adevărat confortul acasă. Designul original al spătarului, este responsabil de designul dormitorului și de confort și fac interiorul aerisit. În ceea ce privește tapițeria patului, aceasta poate fi întotdeauna aleasă rapid și ieftin și poate transforma instantaneu aspectul general al dormitorului. Abilitatea de a combina mai multe tipuri de țesături într-un singur model va ajuta, de asemenea, la reîmprospătarea interiorului familiar.
Primul lucru căruia ar trebui să-i acorzi o atenție deosebită atunci când alegi paturi ieftine, este calitatea cadrului acestuia, deoarece puterea acestui element este cea care determină durabilitatea și stabilitatea locului de dormit. Paturile de bună calitate nu vor avea în niciun caz un cadru slab și suspect, deoarece o astfel de bază nu numai că dăunează confortului mobilierului, ci amenință și să-i dezactiveze întreaga structură chiar în primul an de existență. Întrucât salteaua de pat este întotdeauna plasată deasupra cadrului, este important să te asiguri că aceste două elemente au aceeași dimensiune.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed