Pentru ce a ajuns la închisoare Brigitte, fosta soție a lui Ilie Năstase: ”Mi-a furat un miliard și m-a băgat pe mine la pușcărie”

Cu mult înainte să ajungă soția lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt a mai fost măritată cu un controversat om de afaceri bănățean, Octavian Sfăt, care a trecut în neființă, și de la care a moștenit ma multe afaceri cu probleme: două cluburi, un hotel, un restaurant și datorii.

Din cauza acestora Brigitte a ajuns să facă închisoare, doi ani cu executare. Actuala doamnă Pastramă, Brigitte (46 de ani) susține că a ajuns în spatele gratiilor după ce unul din managerii unuia din cluburile fostului soț a depus mărturie mincinoasă. Judecătorii au găsit-o vinovată de complicitate într-un dosar penal de tâlhărie și lipsire de libertate a unui manager de club.

”Managerii care se ocupau de acele locuri nu au acceptat să aibă o șefă femeie. Primul lucru, a plecat un manager, la trei săptămâni, pentru că el nu a acceptat să primească indicații de la o femeie. Manager-ul de la celălalt club m-a furat un miliard și m-a băgat pe mine la pușcărie, pentru recuperare de bani. După ce a furat un miliard, m-a băgat pe mine la pușcărie, adică eu am devenit infractoarea, după ce am fost furată, dar banii nu i-am recuperat”, a povestit Brigitte despre situația nefericită în urma căreia, la 26 de ani, fosta ”Top Model Romania” și ”Top model of the World” a fost încarcerată.

Brigitte Sfât (stânga), pe când era încarcerată în penitenciar. A predat aerobic deținutelor

Pentru ce a ajuns la închisoare Brigitte, fosta soție a lui Ilie Năstase

”Eu am făcut pușcărie, deoarece am o plângere de la managerul clubului unde nu am încasat, de când a murit Tavi, niciun ban. El a încasat toți banii, inclusiv băutura, alcoolul cumpărat de la negru, din vamă, și îl vindea în numele firmei pe care am moștenit-o. În momentul în care l-am întrebat de încasări și cât s-a încasat și am vrut să fac inventarul, a fugit și mi-a făcut plângere mie și am ajuns eu, din păgubit, infractoare”, a mai povestit Brigitte, actualmente Pastramă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed