PNL revendică victoria la Sectorul 1 al Capitalei

PNL „a câștigat” primăria Sectorului 1.

PNL revendică victoria lui George Tuță la Sectorul 1. Reprezentanții PNL au transmis într-o postare pe Facebook, făcută luni dimineața, că George Tuță este noul primar al Sectorului 1.

„După numărarea a 98,7% din totalul secțiilor de vot din sector, George Tuță este noul primar al Sectorului 1! Numărătoarea paralelă arată 475 de voturi în plus pentru George Tuță. Au mai rămas două secții unde reprezentanții USR tergiversează numărătoarea voturilor, la 10 ore de la închiderea secțiilor de vot. La secția 27, am solicitat intervenția poliției naționale pentru a aplica legea. În prezent, se fac cercetări la fața locului”, se mai arată în postare.

„De asemenea, atragem atenția că la nivelul aparatului administrativ al Sectorului 1 se tergiversează deplasarea președinților de secții către Biroul Electoral de Sector, modificându-se inclusiv procedurile de predare a sacilor cu voturi. Clotilde Armand trebuie să înțeleagă că a pierdut alegerile și să oprească orice încercare de a pune mâna pe sacii cu voturi”, mai susțin liberalii.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed