Ponta şi Antonescu au mers cu un avion căruia i s-a oprit motorul în zbor

„Când o să ne scriem memoriile amândoi o să aflaţi cum (…) am mers împreună cu un avion căruia i s-a oprit motorul în zbor la un moment dat”, a spus Ponta, fără a detalia.

Întrebat, ulterior, de jurnalişti, Ponta a evitat să comenteze, spunând că va povesti momentul respectiv în memoriile comune.

Întrebat dacă era premier în acel moment, Ponta a răspuns: „Era într-o cursă internă, da”.

 

Liderul liberal a confirmat, după lucrările Congresului de vineri, acest incident, însă nici el nu a dorit să dea detalii.

„Da, s-a oprit, dar nu mai dau aceste detalii, pentru că îmi dau seama cât s-ar putea necăji unii făcând istorie contrafactuală. Adică dacă s-or gândi unii: «Băi, dacă se oprea de tot, ce bine era»”, a spus Antonescu, la finalul lucrărilor Congresului extraordinar al PNL.

Întrebat dacă Ponta era deja premier când a avut loc acest incident, Antonescu a răspuns că nu e sigur, însă crede că da.

„Am fost foarte, foarte mult eu împreună cu premierul, nu doar în campanie electorală, am călătorit foarte mult în ţară înainte ca domnia sa să devină premier şi încă o perioadă după pentru a putea, cum ştiţi, construi acest USL printre oameni. Nu era dificil la oamenii din afara partidelor pentru că ei aşteptau soluţia. La partidele noastre, la militanţi, la soldaţii noştri care de 20 de ani se băteau între ei, evident că a fost un efort pe care a trebuit să îl facem amândoi în apă, în aer şi pe uscat”, a mai spus Antonescu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed