x


  • EUR
    4.8744
    USD
    4.0205
string(14) "moneyamppeople"

Povestea de dragoste a unei eleve de liceu cu profesorul său. Au împreună doi copii

18 ani de când s-au văzut prima oară - pe atunci ea era elevă în ultimul an la Liceul de muzică ”Dinu Lipatti”, iar el profesorul ei de canto-, și 17 de când sunt nedespărțiti! În clasa a XII-a, Ianna Novac, cea mai cunoscută solistă de pop opera de la noi, s-a îndrăgostit de Octavian, cel ce a devenit tatăl copiilor săi

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 26.11.2020, 14:00

La început, și-au impus o relație  discretă, de la distanță, până când a venit momentul când nu au considerată că nu mai pot fi  constrânși de prejudecăți, deontologie și reguli.

”Momentul când ne-am privit altfel în ochi a fost în vara când Ianna a absolvit liceul și se pregătea pentru Universitatea Națională de Muzică București. Am făcut pregătire în particular, ne-am apropiat mult și de atunci suntem nedespărțiti”, povestește tenorul Octavian Dobrotă pe care publicul larg îl cunoaște din prima trupă de pop-operă Distincto (alături de Marius Olteanu și Mihăiță Radu). ”Împreună chiar și pe scenă căci, alături de Distino, Ianna a susținut multe turnee. Însă alături de ea, în duet, nu am fost decât o dată. Nu vrem să facem din familia noastră o formulă spectacol pe scenă, oricât de calitativă ar fi”, adaugă la fel de îndrăgostitul tenor după 18 ani de când viața i s-a schimbat radical. Și mult mai mult după ce au venit pe lume copii lor, Erika și Alexandru.

Motivul rușinos pentru care Țăndărică îl evită de ani buni pe Nicu Covaci. I-a promis că-l bate!

Întâlnirea lor este pusă de amândoi pe un lucru divin. Basarabeanca Ianna, fostă componentă a trupei ASIA, a venit în România, după ce a câștigat mai toate festivalurile muzicale din Republica Moldova. Primul festival câștigat în România, locul I la ”Amara” a venit la pachet cu o bursă prezidențială la ”Dinu Lipatti”. A fost un moment când își dorea o schimbare profesională, să renunțe la muzica clasică și să se apuce de actorie.

Întâlnirea cu Octavian a făcut-o să renunte, să credă că e un semn divin arătat, și e convinsă că n-a greșit.

Silviu Prigoană a devenit pensionar! Doar 37.000 îi intră lunar pe card