Procurori americani cercetează rolul Meta Platforms în vânzări ilegale de droguri

Procurorii au trimis citaţii anul trecut şi au pus întrebări în cadrul unei anchete penale cu mare juriu, se arată în artico., adăugând că au solicitat şi înregistrări legate de conţinutul referitor la droguri sau vânzarea ilegală de droguri prin intermediul platformelor Meta.

Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) a ajutat, de asemenea, la anchetă, a adăugat ziarul.

Acesta a remarcat că anchetele nu duc întotdeauna la acuzaţii de infracţiuni. Ziarul a citat un purtător de cuvânt al Meta spunând într-o declaraţie: ”Vânzarea de droguri ilicite este împotriva politicilor noastre şi lucrăm pentru a găsi şi elimina acest conţinut din serviciile noastre”.

”Meta cooperează în mod proactiv cu autorităţile de aplicare a legii pentru a ajuta la combaterea vânzării şi distribuţiei de droguri ilicite”, a adăugat el.

Procuratura şi o purtătoare de cuvânt a FDA au refuzat să comenteze articolul din WSJ. Meta, FDA şi biroul procurorului general din Virginia nu au răspuns imediat unei cereri de comentarii a Reuters.

Preşedintele Meta pentru afaceri globale, Nick Clegg, a declarat vineri, pe platforma de socializare X, că Meta s-a alăturat Departamentului de Stat al SUA, Oficiului Naţiunilor Unite pentru Droguri şi Crimă şi Snapchat pentru a ajuta la perturbarea vânzării online de droguri sintetice şi a educa utilizatorii despre riscurile asociate.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed