AcasăMoney&PeoplePromisiunea lui Alin Oprea viitoarei soții: ”Îți voi ridica un palat!” Solistul...

Promisiunea lui Alin Oprea viitoarei soții: ”Îți voi ridica un palat!” Solistul  a renunțat la bunuri imobiliare de 1 milion de euro

Alin Oprea a cerut-o de soție pe Medeea, logodnica sa, la Milano, chiar în timpul unui spectacol. S-a întâmplat zilele trecute, în fața a peste 1000 de spectatori prezenți la un eveniment muzical din comunitatea română.

 Solistul trupei Talisman a surprins-o și emoționat-o pe care cu care vrea să-și reface viață, după despărțirea și divorțul zguduitor prin care a trecut. Și în urma căruia a rămas fără nimic, fiind dat afară din casa sa. Conform celor spuse de solist, două apartamente le-a donat copiilor săi.

”Am luat-o de la zero la 50 de ani. Nu am pierdut nici o clipă curajul de a merge mai departe și știu că am putere de muncă să pot clădi multe. Pe vechile ruine își promit că voi clădi un palat”, i-a promis Alin Oprea viitoarei sale soții, cea care l-a ajutat să treacă peste impasul în care s-a aflat, acela de a fi dat afară din propria casă, după spusele sale.

Promisiunea lui Alin Oprea viitoarei soții: ”Îți voi ridica un palat!”

În 25 de ani de succese cu trupa sa, Talisman, Alin Oprea a avut venituri anuale de invidiat în mediul artistic, mai ales datorită intensei activități concertistice.

Pe parcursul carierei, Alin Oprea și-a investit banii în proprietăți imobiliare, artistul achiziționând nu mai puțin de 7 imobile, atât în țară, cât și în străinătate. Acesta a povestit că a deținut 2 apartamente în zona Carol, care au fost donate celor doi copii ai săi din fosta căsătorie.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.