Ultima imagine cu președintele Iranului, înainte de prăbușirea elicopterului

Raisi. Aceasta este ultima imagine cu președintele Iranului, înainte de prăbușirea elicopterului

Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, s-a fotografiat alături de președintele din Azerbaijan, Ilham Aliyev, cu circa o oră înainte de accidentul de elicopter.

Televiziunea de stat iraniană spune că elicopterul care îl transporta pe preşedintele Ebrahim Raisi a avut ”o aterizare dificilă”.

Nu au existat detalii imediate despre ceea ce s-a întâmplat cu elicopterul şi nici cine se afla la bord. Agenţiile de presă semioficiale au oferit explicaţii variate pentru ceea ce se întâmplă.

”Unii dintre însoţitorii preşedintelui din acest elicopter au reuşit să comunice cu Cartierul General Central, ridicând speranţa că incidentul s-ar fi putut încheia fără victime”, a relatat agenţia de presă iraniană Tasnim, pe platforma de socializare X, citată de CNN.

Nu este clar care este starea exactă a elicopterului lui Raisi.

Salvatorii din Iran încearcă să ajungă la un elicopter implicat într-un ”incident” în timp ce călătorea cu un un grup de persoane între care se afla preşedintele Ebrahim Raisi, a informat duminică televiziunea de stat iraniană, citată de publicaţia britanică Mirror.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed