x


  • EUR
    4.8573
    USD
    4.1038
string(7) "politic"

REACȚIA PSD: ”Iohannis și-a pierdut și controlul rațiunii”

PSD a reacționat imediat după atacul lansat joi de președintele Klaus Iohannis.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Hotnews | Publicat: 30.07.2020, 15:47

PSD a reacționat imediat după atacul lansat joi de președintele Klaus Iohannis la adresa acestui partid, pe care l-a făcut responsabil de creșterea alarmantă a numărului de cazuri de COVID-19. Iohannis și-a pierdut și controlul rațiunii. “Acest guvern incompetent și criminal e de vină pentru că a scăpat de sub control pandemia”, a acuzat purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu.

 

“Iohannis a pierdut și controlul rațiunii. Toată România s-a săturat să audă aceeași placă obosită. Să fie clar: vinovat e Iohannis și Guvernul PNL! Guvernul a scăpat de sub control pandemia. Ei controlează DSP, ISU, Ministerul de Interne. Acest guvern incompetent și criminal e de vină”, a susținut purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a avertizat joi asupra noului record “extrem de îngrijorător” de îmbolnăviri de COVID-19 și a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD, acuzând acest partid că a creat intenționat o criză sanitară, pentru ca la final să poată reproșa Guvernului PNL că nu a gestionat bine pandemia.