Revista presei internaţionale – 10 Februarie 2010: Google lansează Buzz

Google introduce opţiunea Buzz. Zvonurile de zilele trecute s-au adeverit, Google a dat ieri drumul secţiunii de networking social, Buzz. Vezi pe Mashable cum funcţionează.

Oficiali ai FMI şi ai Comisiei Europene vor merge în Bulgaria pe 18 Februarie pentru a examina posibilitatea ţării de a intra în anti-camera zonei euro. Statele care aderă la moneda europeană trebuie să stea înainte minim doi ani în ERM II (exchange-rate mechanism). Bulgaria speră să treacă la euro în 2013. Citeşte pe Novinite care sunt măsurile luate de bulgari pentru a fi compatibili cu cerinţele monedei unice.

Astăzi, Ben Bernanke prezintă strategia anticriză a Federal Rezerve şi planurile de politică monetară. Cea mai importantă decizie aşteptată este momentul în care Fed va începe să crească rata dobânzii pe termen scurt, care a fost la un nivel minim record pentru mai mult de un an. New York Times scrie care sunt aşteptările analiştilor financiari americani.

Apple a lansat marţi Aperture 3, o nouă variantă a softului de editare foto. Aperture 3 are peste 200 de noi opţiuni, inclusiv posibilitatea de a organiza librării foto mari mai eficient şi mai rapid ca în fostele versiuni. Citeşte pe CNN.com ce păreri a generat noul soft.

Citeşte şi revista presei interne de astăzi.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed