Robert de Niro a sărăcit. Pandemia și nevasta sunt de vină. ”Este obligat să muncească!”

Robert de Niro a sărăcit. Pandemia aproape că i-a falimentat hotelurile, restaurantele și cafenele, iar soția sa, de care este separat, are pretenții extravagante și duce o viață în lux pe spatele acestuia.

După o viață de succese, la 77 ani, agoniseala lui Robert de Niro s-a dus în rețeaua sa de restaurante, cele mai cunoscute localuri cu specific japonez din lume. Afacere grav afectată anul trecut chiar dacă a primit ajutoare generoase de la stat (circa 28 milioane dolari de la începutul pandemiei). De Niro a ajuns și în fața instanței după ce Grace Hightower, fosta sa soție, de care s-a despărțit în 2019, s-a plâns că actorul nu i-a mai virat pensia alimentară pentru fiica lor minoră, Helen. Avocatul marelui artist spune că pretențiile soției actorului sunt extravagante iar Robert de Niro este nevoit să muncească în plus la vârsta sa pentru a-i acoperi ieșile excentrice. ”Domnul De Niro are 77 de ani, dar este forţat să muncească peste putinţă. Cât va mai dura, setea de lux a doamnei Grace Hightower nu se potoleşte niciodată”, a spus reprezentantul legal al actorului, Caroline Krauss, citată de Page Six.

Paștele la pensiunile vedetelor. Cât te costă să ciocnești ouă roșii cu Andreea Esca ori Monica Anghel?/ Exclusiv

Robert de Niro a sărăcit. ”Pretențiile și extravaganțele lui Grace Hightower nu fac decât să înrăutățească situația financiară a actorului”

Grace Hightower a obținut recent în instanță decizia de a primi din partea soțului său un milion de dolari anual. În plus, de Niro este nevoit să vândă și domiciliul său, proprietate la comun cu soția sa, evaluată la circa 20 milioane dolari. Avocatul lui De Niro a motivat că pandemia l-a trimis pe actor la un pas de sărăcie iar pretențiile și extravaganțele lui Grace Hightower nu fac decât să înrăutățească situația financiară a soțului său. Robert de Niro este coproprietar (alături de  Nobuyuki Matsuhisa) în cea mai cunoscut rețea de restaurante cu specific japonez în întreaga lume.

Nobu, avea la începutul pandemiei 29 de locatii aflate in diferite zone – de la Los Angeles, pana la Hong Kong ori Cape Town. Valoarea restaurantelor este estimată de publicațiile de profil în 2019, la 250 de milioane de dolari, cota actorului fiind de aproximativ 30%. De Niro este de asemenea coproprietar al lantului de cafenele italiene Ago. După atâtea investiții pe întreg mapamondul pare greu de crezut, dar Robert de Niro a sărăcit.

Viorica Chiurciu este doctor de suflete când cântă! În rest, este doctor cercetător, femeia puternică din fruntea unui mare institut românesc

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri