Rossi a plecat la Yamaha

Se stia deja că Rossi va părăsi echipa Ducati după doi ani lipsiți de rezultate notabile. Nu se știa însă care va fi echiap la care va merge. Iată că s-a decis, Rossi merge la Yamaha. Pilotul italian și echipa japoneză au lucrat împreună vreme de 7 sezoane.

 

În ceea ce privește conviețuirea cu Jorge Lorenzo, Lin Jarvis – Managing Director la Yamaha Motor Racing – spune că nu va fi o problemă întrucât echipa a mai rulat în aceeași configurație și în 2008-2009-2010, perioadă în care a dominat autoritar câștigând titlul la piloți, la producători și la echipe.

 

Asadar e oficial, Valentino Rossi va alerga pentru Yamaha in 2013 si 2014, iar Ben Spies este in cautarea unei motociclete pentru sezonul viitor.  Ramane de vazut cine se va incumeta sa urce in saua lui Desmosedici.

 

Nu se știe încă dacă odată cu Rossi va migra sprea Yamaha și Marlboro, unul dintre principalii sponsori ai echipei Ducati, care a afirmat în trecut că ar fi dispus să își transfere contractul de sponsorizare în schimbul unei motociclete de uzină pentru Valentino Rossi.  

via motorhead.ro

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed