Rockerul Rudolf Stauder este noul prefect al județului Maramureș. Astăzi a depus jurământul de învestire

0

Surpriză de proporții pe scena politică din România! Noul prefect al județului Maramureș este Rudolf Stauder, solistul ce a cântat timp de 25 de ani cu trupa Legion.

Vocea gravă, autoritară a lui Rudolf Stauder se va auzi pe viitor în plenul prefectural Maramureș. Căci după o lungă carieră de rocker iubit în România, Rudolf Stauder a fost uns prefect în județul de unde este originar, și unde a mai ocupat funcția de consilier și subprefect. Astăzi, Stauder a depus jurământul de învestire în funcție. ”Voi fi în continuare omul faptelor, mai puțin al vorbelor”, a spus cel ce a agitat ani la rând rockerii români în zeci de concerte.

Rockerul Rudof Stauder este noul prefert al județului Maramureș. Astăzi  a depus jurământul de investire

Actualul prefect, cea mai înaltă funcție administrativă din județ,  Rudolf nu a ascuns niciodată- ba chiar s-a mândrit -că, timp de 25 de ani, a fost în fruntea uneia dintre cele mai iubite trupe metal din România, Legion. Această calitate nu prea a fost admirată de foștii săi colegii politicieni din consiliul Județean Maramureș, însă Rudolf i-a pus cu botul pe labe pe toți cei care l-au persiflat în conflicte politico-administrative care au luat în balon cariera sa pe scena muzicală. Pe când era consilier local, colegii din partide concurente au încercat într-un mod ridicol să-l denigreze pe solist postând fotografii din perioada când trupa Legion punea în mișcare valuri de plete la concerte.

Loredana, de la sărăcie la celebritate! Astăzi e milionară din muzică însă a trăit și cu un leu pe zi

Rockerul Rudof Stauder este noul prefect al județului Maramureș. Astăzi a depus jurământul de investire

 ”Mi-a amintit că mai am și eu în arhiva persoană o duzină de poze asemănătoare și nu mi-e rusine deloc cu ele. Sunt mândru de ce am realizat alături de trupa Legion de-alungul celor 25 de ani de activitate”, a fost replica pe care consilierul nonconformist le-a dat o lecție celor ce au încercat să-l discrediteze în fața opiniei publice.

Trupa Legion a luat ființă în 1994 și, chiar dacă în ultimii ani concertele lor au fost rare, asta și datorită activității profesionale a fiecărui membru, grupul a influențat muzical multe ale formațiii din zona rockului metal. Alături de Rudolf ”Rudy” Stauder, în Legion s-au aflat: Otto Ulman (chitară), Csaba Szollosy (chitară bass) și Nabil Karsheh (tobe).

 

Bobiță și Celentano au avut încasări împreună de 1 milion de euro, și nu din Las Fierbinți. De unde au venit banii?