F5 Xmedia, ARBOinteractive, Hitmail, Syscom Digital, Splendid Media, Vodafone, Voxline Communication şi alte companii active în domeniul marketingului mobil au înfiinţat Asociaţia de Marketing Mobil din România. Membrii fondatori şi-au propus s contribuie la cresterea pietei romanesti de marketing mobil, precum si la modificarea cadrului legislativ care-i poate influenta dezvoltarea." />
x


  • EUR
    4.7216
    USD
    4.2706
string(8) "internet"

S-a înfiinţat Asociaţia de Marketing Mobil din România

F5 Xmedia, ARBOinteractive, Hitmail, Syscom Digital, Splendid Media, Vodafone, Voxline Communication şi alte companii active în domeniul marketingului mobil au înfiinţat Asociaţia de Marketing Mobil din România. Membrii fondatori şi-au propus s contribuie la cresterea pietei romanesti de marketing mobil, precum si la modificarea cadrului legislativ care-i poate influenta dezvoltarea.

Author: Dumitru Sandulescu | Sursa: Money.ro | Publicat: 14.05.2010, 9:32

Mobile Marketing Association Romania se doreste a fi o organizatie non-profit de profil care sa reuneasca cat mai multi jucatori din piata de servicii corelate domeniului mobile, companii care inteleg importanta unirii fortelor pentru obiective comune si care nu se tem sa adere la coduri deontologice si de bune practici. Pornind de la proverbului “unde-s multi puterea creste”, reunirea mai multor jucatori din piata sub umbrela unei asociatii nu poate fi decat benefica atat pentru industria de mobile devenita tot mai vizibila in media romaneasca cat si pentru companiile devenite membre ale asociatiei. In acest sens comitetul de initiativa a identificat deja un numar semnificat de obiective comune si asteapta si alte propuneri din partea noilor membri”, a declarat Maia Novolan, Director General Syscom Digital.

Pe viitor, asociaţia ţinteste afilierea la Mobile Marketing Association, organismul internaţional recunoscut, pentru a putea beneficia de progresele implementate la nivel internaţional în domeniul marketingului mobil.