Salariul ”modest” al lui Busu de la Pro TV! Actorul a făcut carieră la rubrica meteo, muncă recunoscută la nivel european

Busu de la Meteo, îndrăgitul prezentator de televiziune, Florin Busuioc a devenit mai popular pe micul ecran decât pe scena teatrului, în ciuda lungii sale cariere artistice.

Actorul devenit cel mai cunoscut și apreciat prezentator meteo, sărbătorește ”majoratul” de când se află în studioul știrilor Pro TV. O carieră diferită față de cea în care s-a pregătit (absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale, promoția 1989) dar care i-a adus și un premiu pentru cel mai bun prezentator meteo din Europa (2010), recunoaștere din partea Societății Europene de Meteorologie.

 Salariul modest lui Busu de la Pro TV! Asociat cu Pro TV-ul  din anii 2000, pe când prezenta ”Dăruiești și câștigi”, apoi coprezentator al emisiunii ”Bucătăria lui Radu” (realizată de marele jurnalist Radu Anton Roman), Florin Busuioc pare nedespărțit de postul sus amintit deși nu ar avea un salariu precum vedetele comerciale. Actorul (61 de ani) care, pe lângă progoza meteo propune ghicitori ori probleme de logică și matematică,  ar primi de la trustul de presă ce are sediul pe Pache Protopopescu un salariu lunar de circa 3000 de euro. Însă, luând în considerare consecvența sa la Pro TV, pare că este mulțumit.

Eu la Meteo am ajuns pentru că nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Că asta e, se mai întâmplă. Mi-am luat concediu fără plată. Eu mă mutasem de la teatru cu carte de muncă în Pro. A venit cineva care mi-a propus și am zis de ce nu? Și din „Cenușăreasa programelor“, ca să zic așa, am reușit să demonstrez că orice faci, dacă faci bine, poate fi de top”,  povestește Busu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed