Sectorul 1, cu miros de gunoi. Ulimatumul primarului Clotilde Armand

„(…) Acum, dacă tot am ajuns la acest capitol prin care unii au impresia că intimidările și hărțuirea sunt o soluție aș vrea să anunț aici compania de salubrizare că mai are termen câteva zile să-și onoreze obligațiile contractuale față de locuitorii acestui sector și să se alăture celorlalte echipe care strâng gunoiul din Sectorul 1. În caz contrar vom rezilia contractul. Fără alte comentarii”, a scris Clotilde Armand pe pagina de Facebook.

 

Se reiau negocierile pentru formarea noului Guvern. Va ieși fum alb de la Vila Lac?

 

Sectorul în care se găsesc sediul Guvernului României, Arcul de Triumf și cele mai mari bulevarde ale Bucureștiului e inundat, ușor-ușor, de gunoaie

Hackerul care i-a spart contul lui Trump nu face închisoare. Incredibil, ce parolă folosea Donald Trump

Coșmarul se prelungește, deși primarul Clotilde Armand a anunţat o acţiune în forţă de strângere a gunoaielor de către echipele ADP.

Operatorul de salubritate amenință că mai prestează unele servicii doar până la Crăciun, din cauza facturilor neachitate.

Garda de Mediu spune că va sancţiona ambele instituţii, dar amenzile nu garantează că oamenii vor trăi în cartiere curate. 

Primarul Sectorului 1 însă refuză să plătească facturile firmei de salubrizare şi anunţă o acţiune a muncitorilor ADP.

„Am folosit forțele noastre proprii pentru a rezolva în mod tranzitoriu situația, până găsim un alt salubrist, care ne va ajuta mai intens. Am găsit niște facturi pe care putem să le plătim, niște facturi de gunoi menajer. Le-am dat la plată. Facturile celelalte nu pot să le plătesc, pentru că nu sunt corecte. De exemplu, avem niște mașini de măturat mecanizat, care au o lățime de 2 metri 50 de acțiune, care se duc o singură dată pe stradă și ei ne facturează ca și cum s-ar fi dus de 2 ori cu 5 metri de carosabil. Nu vom petrece sărbătorile de final de an cu gunoi, asta e o promisiune a mea”, a declarat Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed