Shopping la Paris de Crăciun

Cum ajungeţi la Paris?

O opţiune extrem de convenabilă este aceea de a călători cu avionul, economisind astfel timp şi bani. Şi dacă mergeţi la Paris, ce altceva aţi putea alege dacă nu Air France? Pe site-ul  www.airfrance.ro puteţi găsi, până la data de 10.10.2010, bilete de avion la preţuri speciale.

În oferta de toamnă Air France, un bilet dus-întors la Paris poate fi cumpărat la un preţ redus, de numai 159 euro, cu taxe incluse. Merită luat în calcul!

La cumpărături în Paris

Dintre bulevardele clasice de cumpărături, pline de magazine şi cafenele, amintim Rue de Rivoli (H&M, Yves Rocher, Zara…) şi, bineînţeles, Champs-Élysées – cel mai faimos bulevard din lume. Aici veţi găsi peste doi kilometri de magazine de lux, cafenele precum şi teatre şi cinematografe.

Vă tentează cel mai nou trend în modă? Pe Boulevard Hausmann veţi găsi binecunoscutele Galeriile Lafayette. De aici puteţi cumpăra produse Armani, Dior, Chanel, Givenchy şi multe, multe altele.

Vreţi să fiţi original? O destinaţie interesantă este magazinul Maria Luisa, un spaţiu amplu de unde puteţi cumpăra îmbrăcăminte, încălţăminte precum şi accesorii ce poartă amprenta unor mari designeri internaţionali.

Înca nu aţi găsit cele mai potrivite cadouri de Crăciun pentru cei dragi? În centrul Parisului veţi descoperi una dintre cele mai vechi galerii comerciale, La Bon Marché, care cu siguranţă vă va oferi o idee în acest sens. De asemenea, dacă sunteţi în căutare de inspiraţie, La Grande Épicerie de Paris nu vă va dezamăgi. Magazinul oferă peste cinci mii de specialităţi gastronomice din întreaga lume.

Restaurante
În cazul în care faceţi shopping în centrul comercial Les Halles, cu siguranţă veţi aprecia restaurantul Au chien qui fume, amenajat în stil Belle Epoque, unde puteţi servi mâncăruri tradiţionale franţuzeşti precum şi diverse sortimente de vinuri. 
Dacă ajungeţi şi pe Boulevard des Capucines, nu puteţi rata unul dintre cele mai puţin scumpe restaurante de calitate precum Chez Clément. Aici, preparatele sunt făcute din produse bio, mereu proaspete, atent selecţionate.

De asemenea, merită să vizitaţi şi Le Fouquet’s, situat la o aruncătură de băţ de Avenue George V. Unul dintre cele mai vechi restaurante din Paris, este locul de întâlnire favorit al celebrităţilor, inclusiv al actriţelor, politicienilor şi bancherilor.

Parisul noaptea

Chiar daca sunteti obosiţi după o zi întreagă de shopping, uitaţi de somn, sunteţi în Paris! Gustaţi din viaţa de noapte a oraşului. Café de pe Rue de la Ferronnerie sau Les Bains night club de pe Rue du Bourg-l’Abbé sunt locuri potrivite pentru a întâlni persoane din lumea modei, actori şi celebrităţi. Poate că este greu să intraţi, dar nu aţi bătut atâta drum pentru a renunţa acum, nu-i aşa?

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed