După 5 divorțuri, Silviu Prigoană va fi ginere a șaptea oară! Vrea cununie religioasă la Ierusalim

0
55

Silviu Prigoană va fi ginere a șaptea oară! Omul de afaceri și fost politician care a hotărât să iasă la pensie anul trecut, s-a logodit cu iubita sa, Mihaela Botezatu în Las Vegas, în urmă cu cinci ani. Însă Prigoană (57 de ani) vrea cununie religioasă și petrecere de nuntă.

Prigoană și fosta sa soție, Adriana Bahmuțeanu, de care a divorțat de cinci ori (a mai fost căsătorit o dată, însă soția a trecut în neființă), își dau întâlnire în instanțe de mai bine de șase ani pentru diverse motive legate de buna creștere a copiilor lor minori, Eduard și Maximus. ”Noi ne judecăm în momentul de față pentru nimic. Nu se explică cum de atâta timp ne judecăm pe nimic. Eu am renunțat la copii, să fie fericiți, la revedere, i-am dat la mămică. Nunta urmează, bineînțeles că facem, pai sunt tânăr, dar încă nu am terminat problemele cu instanțele, cu copiii, încă se mai prelungește”, a povestit Silviu Prigoană.

Brigitte și Florin Pastramă au fost plasați sub control judiciar. Au recunoscut la poliție că măștile pe care le-au vândut nu erau originale

Silviu Prigoană va fi ginere a șaptea oară! Vrea cununie religioasă la Ierusalim

Ei au ales Ierusalimul pentru a-și uni destinele. “Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui”, a spus viitoarea mireasă Mihaela Botezatu. Mihaela are trei copii din mariajul anterior, iar Silviu Prigoană are patru, toți băieți.  ”Parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui”, povestește Silviu Prigoană despre cea care va îmbrăca rochia de mireasă.

Băiatul lui Radu Mazăre a devenit afacerist. ”Mă consider pe picioarele mele sută la sută, doar la urgențe apelez la familie”