Singurul actor din lume care l-a întruchipat pe Ion Țiriac într-un film/VIDEO!

0

Ion Țiriac a fost un campion al tenisului, dar și un antrenor, mentor și  manager colosal. ”Modelator de campioni”, după cum chiar influentul om de afaceri s-a autointitulat pe drept cuvânt.

Însăși îmbogățirea are legătură cu pariul pus pe talentul celui mai mare tenisman dintotdeauna al Germaniei, Boris Becker. Înainte sa devina unul din miliardarii lumii, ascensiunea sa în luma afacerilor a început cu contractele de succes pe care le-a semnat pentru sportivul legendar între 1984 și 1993, în perioada cât românul i-a fost manager și antrenor. Boris Becker a câștigat 49 de turnee la simplu și 6 Grand-Slam, a fost medaliat cu aurul olimpic și a rămas în istoria tenisiului cel mai tânăr câștigător al turneului de la Wimbledon. 

Becker a rămas iconul Germaniei iar filmul său biografic ”The Rebel”/ Birth of A Champion” (VIDEO, în regia finlandezului Hannu Salonen) s-a bucurat de mare succes în cinematografe, în ciuda problemelor cu legea pe care fostul sportiv le-a avut în țara sa.

Misel Matisevic, singurul actor din lume care l-a întruchipat pe Ion Țiriac într-un film!

Boris Becker a câştigat primul turneu de Grand Slam la doar 17 ani. În întreaga sa carieră, acesta a câştigat 49 de titluri şi a fost pentru o bună perioadă de timp nr. 1 mondial. S-a impus în turneele de Grand Slam la Australian Open (1991, 1996), Wimbledon (1985, 1986, 1989) şi US Open (1989).

Misel Maticevic este cel care îl joacă pe Ion Țiriac în film, fiind singurul actor care l-a întruchipat vreodată pe românul aflat în topul Forbes al miliardarilor lumii.