Stailer.ro, ghidul tău pentru obținerea unor mâini îngrijite

În esență, acest control zilnic ținea de respectarea unei igiene stricte, mai ales că vorbim despre o comunitate extrem de sensibilă, cum este cea a copiilor de vârstă preșcolară. Nu în ultimul rând, menținerea unghiilor curate ține și de o anumită rutină a vieții de zi cu zi, în care, așa cum ne spălăm pe dinți, pe păr sau pe față, tot așa trebuie să avem grijă și de unghiile noastre. Dar de ce sunt însă unghiile atât de importante? Vom vedea în rândurile următoare.

Unghiile, cartea ta de vizită

Înainte de toate, trebuie spus că, în ziua de astăzi, unghiile sunt ca o carte de vizită pentru un bărbat. Este inacceptabil să te îmbraci la patru ace pentru o ceremonie sau pentru o întâlnire de afaceri și să neglijezi aspectul unghiilor. Unghii murdare sau roase, cu colțurile rupte sau cu cuticule sângerânde sunt de neacceptat în astfel de ipostaze.

Nu mai spunem de prezența la un interviu unde, dacă mâinile tale trădează nesiguranță din cauza lipsei de îngrijire, poți considera că ți-ai luat adio de la job-ul mult visat. Nu mai punem la socoteală faptul că unghiile neîngrijite pot fi generatoare de dureri și de infecții de toate tipurile, pe care nu ți-ai dori vreodată să le încerci.

Din acest punct de vedere, o vizită pe www.stailer.ro îți poate rezolva cu brio acest neajuns, printr-o programare la un salon care oferă servicii de manichiură și pedichiură pentru bărbați. Nu este nimic deplasat în asta! Iar dacă unii sunt mai sensibili cucu acest subiect, află că nu ești singurul care apelează la acest gen de servicii.

De ce am nevoie de o programare la salon?

În al doilea rând, atunci când vorbim despre îngrijirea unghiilor, sunt lucruri pe care le poți face acasă și altele nu. Nu îți vom recomanda să apelezi la servicii de manichiura si pedichiura pentru barbati doar dacă ai de tăiat unghiile. Acest lucru ține de igiena personală a fiecăruia și este o operațiune de rutină, pe care o facem cu toții o dată sau de două ori pe săptămână, în funcție de nevoie.

Sunt însă situații precum cele enumerate mai sus – un interviu, o cină de afaceri sau chiar una romantică, unde mâinile și unghiile noastre au nevoie de o îngrijire specială. Un contur perfect al unghiilor, un lac discret aplicat pe acestea, care să confere uniformitate și naturalețe, pot face diferența în multe situații.

Nu mai punem la socoteală siguranța de sine pe care ne-o dă un aspect de bărbat îngrijit, din cap până-n picioare. Pe www.stailer.ro poți obține și programări și pentru un salon care să se ocupe și de picioarele tale, nu doar de mâini. Prin urmare, intră acum pe [email protected] pentru a afla cum poți obține o programare la un salon specializat.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed