Strainii te angajeaza imediat. Iti dau 7.000 de euro pe luna

În Cehia, un angajator recrutează 10 croitorese care să facă huse pentru scaune auto. Candidaţii trebuie să aibă experienţă şi calificare de croitor.

Contractele sunt pe perioadă nedeterminată, iar salariul este de 465 de euro, iar persoanele interesate pot trimite CV la adresa de e-mail:[email protected];[email protected].

În Slovacia, la Bratislava, sunt vacante trei posturi de specialist suport tehnic – limba germană, responsabil pentru asigurarea suportului tehnic pe bază de telefon pentru Dell ProSupport Clienţi.

Printre responsabilităţile postului se numără: comunicarea zilnică prin telefon cu clienţii germani, asistenţă în utilizarea calculatorului şi accesorii, identificarea problemelor şi căutare de soluţii eficiente şi rapide, lucrul cu cele mai noi tehnologii (ultimele PC-uri, software) şi cu alte echipe la nivel internaţional.

Angajatorul cere studii medii, competenţe în PC, abilităţi de a lucra independent, dar şi în echipă şi competenţe de limbă germană – (oral, scris – fluent). Contractul este pentru perioadă nedeterminată, însă salariul nu este specificat.

 

Citiți mai multe pe zf.ro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed