Teo Trandafir recunoaște că a avut mari probleme cu banii ”Nu-mi permiteam să-mi duc copilul la cinematograf”

Teo Trandafir este una din vedetele reper pentru telespectatorii român. Veselă, carismatică, de peste 25 de ani, prezentatoarea este în casele românilor prin intermediul micilor ecrane. Mulți ar putea crede că a făcut o avere frumușică, însă vedeta aduce aminte că și ea plătește taxe, are cheltuieli ca părinte de adolescentă și facturi.

Mai mult, este atentă cu drămuirea fiecărui bănuț deoarece, au fost momente când lipsa banilor a reprezentat un adevărat coșmar. Într-o discuție cu Denise Rifai, Teo Trandafir  a recunoascut că a existat o perioadă, în care, deși era cunoscută întregii țări, nu și-a permis să meargă nici la cinematograf. ”Am fost atât de săracă, încât nu îmi permiteam cinematograf, mă gândeam de două ori la asta. Preferam să îi cumpăr fiicei mele o pereche de încălţăminte.

Teo Trandafir: ”Nu-mi permiteam să-mi duc copilul la cinematograf”

La 9 ani este cel mai tânăr miliardar din lume! Mompha Jr. are flotă de limuzine și avion privat 

 

Teo Trandafir recunoaște că a avut mari probleme cu banii ”Nu-mi permiteam să-mi duc copilul la cinematograf”

Am avut o revelaţie în clipa în care antrenoarea de baschet a fiicei mele m-a întrebat dacă este în regulă să îi ofere Maiei, din partea ei, o pereche de încălţări sport pentru că îi este clar că ale ei i-au rămas mici. Nu îmi dădusem seama. Şi atunci am zis aşa: această situaţie trebuie să înceteze acum, este destul, Maia a suferit împreună cu mine eroic, suntem doi soldaţi, umăr la umăr, am trecut împreună printr-un război pe care l-am şi câştigat”, i-a spus Te Trandafir lui Denise Rifai despe perioada după ce a demisionat de la Pro TV. Perioadă despre care a ținut să-I mulțumească lui Mircea Badea despre ajutorul dat.

Cu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu ”A scris istorie. Are pereții încărcați”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed