Toate pensiile, plătite înainte de Paște. Premierul Ciolacu pune presiune

Pensiile, plătite înainte de Paște

Toate pensiile ar putea fi plătite înainte de Paște. Premierul Ciolacu pune presiune pe Ministerul Muncii și Poșta Română.

Marcel Ciolacu a intervenit ferm, cerând ca banii să ajungă la beneficiari înainte de sărbătorile pascale.

Cu patru milioane de pensionari în pericol de a nu primi pensiile până la Paște, planul de livrare specială al Poștei Române va începe abia pe 2 mai, în loc de data de 1 mai. Cu toate acestea, premierul Marcel Ciolacu a făcut presiuni asupra ministrului Muncii pentru ca toate pensiile să fie distribuite înainte de sărbătorile pascale.

Sursele Antena 3 CNN dezvăluie că la Ministerul Muncii se lucrează la o hotărâre de guvern care va fi prezentată în ședința de joi a executivului, cu scopul de a asigura transferul banilor înainte de Paște.

Poșta are capacitățile necesare pentru a livra toate pensiile pentru sărbători, cu condiția să primească banii cu suficient timp înainte.

Întârzierea în livrarea pensiilor pe carduri a fost una dintre provocările întâmpinate, având în vedere acordurile cu băncile. Cu toate acestea, se pare că acest impediment va fi depășit, iar toți pensionarii vor primi pensiile înainte de sărbători.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed