Top 10: Cele mai bune tablete în 2012

  • Transformer Pad Infinity

 

Foarte bine denumita, tableta Transformer Pad Infinity are abilitatea de a se transforam foarte usor dintr-o tableta intr-un notebook. Echipata cu un finisaj metalic, tableta ruleaza un sistem android 4.0 si are o durabilitate a bateriei de 10 ore.

 

  • Samsung Galaxy Tab 2 (7.0 inch)

 

Anuntata in februarie, Galaxy Tab 2 are incorporat un procesor dual-core care ruleaza la 1 GHz si are un sistem android de 4.0. Menita a fi doar un upgrade al tabletei Galaxy Tab, aceasta este o alegere buna pentru o tableta de dimensiuni mici.

 

  • Asus Padfone

 

Similar cu Transformer Pad Infinity, caracteristica principala a tabletei de la Asus este modularitatea.

 

  • Samsung Galaxy Note 10.1

 

Cea mai mare critica adusa tabletelor Samsung Galaxy Note era legata de dimeniunea prea mica a acestora. Se pare ca pentru 2012, Samsung a remediat aceasta problema si a iesit pe piata cu Samsung Galaxy Note 10.1, un dispozitiv de dimeniuni mai mari, pentru o utilizare mai usoara.

 

  • Sony Tablet P

 

Tableta Sony P copiaza designul Nintendo DS, aplicand conceptul de dublu ecran pentru a oferi un display mai mare, la o dimensiune compacta. Conceptul este unul interesant, care ar putea avea succes la public tocmai din acest motiv – tableta fiind mai usor de depozitat si protejat.

 

  • Galaxy Tab 2 (10.1 inch)

 

La scurt timp dupa anuntarea tabletei Samsung Galaxy Tab 2 (7.0 inch), cei de la Samsung au anuntat si iesirea pe piata a tabletei Galaxy Tab 2 (10.1 inch), care ofera, datorita dimensiunii sale, o rezolutie mai mare a ecranului. Echipata cu memorie RAM de 1 GB, Bluetooth 3.0 si sitem android 4.0, tableta poate fi gasita si doua versiuni: de 32 GB si de 16GB.

 

  • Lenovo Ideapad Yoga


Aceasta tableta este una care experimenteaza cu formatul clasic. Operand un sistem Windows 8, Tableta duala Yoga ii da voie utilizatorului sa o indoaie 360 de grade.

 

  • Toshiba Excite LE

 

Anuntata la inceputul lunii ianuarie, tableta de la Toshiba este cea mai subtire tableta de pe piata. Aceasta a reusit sa incorporeze un Micro USB, Interfata multimedia de inalta definitie si micro SD card slot. Dispozitivul va fi lansat pe piata in aceasta primavara si va porni de la pretul de 529 dolari pentru versiunea de 16 GB.

 

  • Noul iPad Apple

 

Cu siguranta aceasta este “tableta anului”, iar iPad-ul este atat de impresionat pe cat era de asteptat.

 

  • Tableta Asus Nexus

 

Androidele Google Nexus sunt printre cele mai populare de pe piata, iar daca zvonurile dunt adevarate, Google va lansa in curnad pe pe piata si varainta de tableta Nexus, in parteneriat cu Asus.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed