Cele mai bune 5 laptopuri din 2012

  • Locul 5: Acer Aspire Ethos

 

Laptopul Acer Aspire Ethos are un display impresionant de 18 inch si primeste puncte in plus si pentru inventivitate pentru touch-padp-ul detasabil. Bateria este de asemenea excelenta, potrivit criticilor.

 

Ceea ce i-a enervat pe unii utilizatori la acest laptop este chiar touch-pad-ul care ieste si este frustrant uneori. In concluze, designul acestuia este unul genial, dar probabil prea devreme pentru vremurile noastre.

 

Pretul acestuia porneste de la 1.599 de dolari, are o memorie de 8 GB, un hard de 750 GB si procesor de 2.0GHz Intel Core.

 

  • Locul 4: Apple MacBook Air

 

Ultimul model de notebook de la Apple, MacBook Air, este probabil cel mai subtire laptop din lume la ora actuala. Pe langa designul subtire, MacBook Air ofera si o carcasa exrtrem de usoara pentru un notebook si o viata a bateriei lunga.

 

 Partea proasta a acestui design este multe caracteristi care au fost date laoparte. O alta latura negativa a acestui dispozitiv este pretul foarte mare la care a fost lansat pe piata. Pe langa aceste aspecte, laptopul nu vine cu o baterie de schimb si se incalzeste foarte repede.

 

  • Locul 3: Dell XPS 15z

 

Laptopul Dell XPS 15z are un display de 1080p si tastatura iluminata. De asemenea, un alt aspect pozitiv este carcasa metalica foarte subtire, un procesor Intel Core i7 si o grafica ultra performanta de la Nvidia GeForce.

 

Partile proaste a acestui laptop sunt tastatura, despre care criticii spun ca nu este tocmai cea mai buna si greutatea de upgradare.

 

  • Locul 2: Sony S Series

 

Sonny S Series este un laptop puternic din toate punctele de vedere. Desi seria ofera o performanta generala mediocra si viteza grafica modesta acesta este usor, subtire, cu un design armonios si foarte portabil.

 

Pretul incepe de la 1.000 de dolari, iar laptopul are un procesor an Intel Core i5-2430M, un card de grafica AMD Radeon HD 6470M si RAM de 4GB. De asemenea, are un hard drive de 640 GB si Wi-Fi si Bluetooth 3.0 incorporate.

 

  • Locul 1: HP Envy 17

 

Laptopul HP Envy 17 are un ecran exceptional, un display foarte bun si volum de inalta calitate.

 

De partea celalta, aparatul este scum, incepe de la 1.249 de dolari, greoi, nu face fata la jocuri performante si poate sa proceseze, dar nu sa arda discuri in Blu-ray.

 

In concluzie: Laptopul este unul foarte rapid, iar caracteristica numarul 1, care il face sa isi intreaca toti competitorii este ecranul.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed