Trupul neînsuflețit al lui Gabi Luncă a fost depus la Romexpo. Astfel, cei ce vor își pot lua rămas-bun în siguranță

0
48

În acestă după-amiază, trupul neînsuflețit al lui Gabi Luncă a fost ridicat de la Spitalul Județean Ilfov și depus la Romexpo. Mai precis la sala Bisericii Renovatio din interiorul celui mai mare spațiu expozițional din România, spațiu învecinat cu mult iubitul său cartier, Dămăroaia.

Loc unde ultima regină a muzicii lăutărești a locuit și unde și-a exprimat dorința să fie înmormântată. Cum capela cimitirului ar fi fost prea mica pentru cei care vor să-și ia adio de la legendara artistă, spațiul de la Romexpo permite ca persoanele să fie în siguranță. Gabi Luncă, solista care, și după ce s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a-L cânta pe Dumnezeu, a fost una din cele mai cunoscute și apreciate personalități ale cartierului său. Biserica Penticostală a fost singurul loc unde a mai cântat în ultimii ani.

Imensa sală din Romexpo unde frații de credință și admiratorii își pot lua rămas-bun de la Gabi Lunca

Ultima dorință a lui Gabi Luncă! Rămășițele soțului său vor fi deshumate după 33 ani și mutate lângă ea. Va fi condusă pe ultimul drum, pe covor roșu

Capela cimitirului ar fi fost prea mica pentru cei care vor să-și ia adio de la legendara Gabi Luncă

Ultima mare solistă a muzicii lăutărești, Gabi Luncă a trecut în neființă vineri, după ce s-a luptat cu virusul COVID-19. Cântăreața, care a murit la 82 de ani, învinsese până și cancerul.

Înmormântarea marii soliste  va avea loc mâine, la Cimitirul Dămăroaia, și tot mâine vor fi îngropate odată cu artista rămâșițele soțului său, marele muzicant și șef de orchestra Ion Onoriu, trecut în neființă în 1988. Trupul regretatei Gabi Luncă a fost dus la Romexpo deoarece mâine, la ceremonia funerară, nu va participa decât membri familiei, dat fiind regulile pandemiei.

Andreea Marin iese la atac, în rivalitatea cu Mihaela Rădulescu: ”Este obsedată de persoana mea!” TOPUL SCANDALURILOR URIAȘE în care și-au aruncat vorbe grele