„Un caz atipic.” Cum a șantajat un elev din Brașov o profesoară pentru o notă mai mare

Un elev de clasa a VII-a de la Liceul cu Program Sportiv din Brașov și-a amenințat profesoara de istorie. În cazul în care nu primește nota dorită, elevul i-a spus profesoarei că va publica poze indecente cu fata sa pe rețelele de socializare.

Ulterior, profesoara de istorie a semnalat situația oamenilor legii și a anunțat și conducerea școlii, conform Radio România Brașov.

„Iată că acest caz este unul oarecum atipic, pentru că e un caz de șantaj de la un elev de clasa a 7-a către un profesor. Ce vă putem spune este că am aflat relativ târziu de această situație, pentru că într-o primă fază doamna profesoară de istorie de la Liceul cu Program Sportiv s-a adresat în mod direct Biroului de Poliției de Siguranță Școlară. La momentul de față vă putem spune că acești doi copii care sunt protagoniștii acestor evenimente sunt transferați la două școli diferite”, a afirmat Valentin Bucur, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Brașov.

„Polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară Brașov au fost sesizați cu privire la incident și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate starea de fapt și dispunerii, în consecință, a măsurilor legale ce se impun. În cauză, față de sesizarea primită, a fost întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări, in rem la acest moment, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed