Un procuror a reținut și a cerut arest preventiv 30 de zile pentru un bărbat care ar fi furat patru conserve. Prejudiciul – 39 de lei

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Constanța au reținut și au cerut arest preventiv 30 de zile pentru un bărbat care ar fi furat patru conserve, transmite instituția. Procurorii au dat comunicat pentru fapta cu un prejudiciu de 39 de lei.

UPDATE 20:04 Bărbatul ar mai fi săvârșit și alte fapte, conform surselor G4Media, dar aceste presupuse antecedente nu sunt precizate în comunicatul oficial al procurorilor.

UPDATE 20:25 Magistrații Judecătoriei Constanța au respins cererea procurorilor și nu au aplicat bărbatului nicio măsură restrictivă, cerând să fie pus ”de îndată în libertate”.

UPDATE 21:03 În știrea inițială a fost transmisă informația că dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în loc de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

știrea inițială

În comunicat se arată că la 1 noiembrie, ”în jurul orei 23:20, în timpul nopții”, un bărbat ar fi ieșit dintr-un magazin din Constanța cu un pachet care conținea 4 conserve de ton Rio Mare fără să-l plătească, cauzând astfel un prejudiciu de aproape 40 de lei ”nerecuperat până în prezent”.

  • ”În data de 01.11.2022, în jurul orei 23:20, în timpul nopții, a sustras din magazinul P. situat în mun. Constanța, un pachet ce conținea 4 conserve de ton Rio Mare, părăsind magazinul fără a îl achita, cauzând astfel un prejudiciu de 39,66 lei (nerecuperat până în prezent)”, se arată în comunicat.

Speța a ajuns pe masa magistraților de la Judecătoria Constanța.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed