AcasăMoney&PeopleUnul din marile staruri ale rockului mondial a murit! Dusty Hill a...

Unul din marile staruri ale rockului mondial a murit! Dusty Hill a făcut istorie cu ZZ TOP

Doliu în lumea bluesului și rock-ului mondial. Dusty Hill, legendarul bărbos de la  ZZ Top a murit. Muzicianul de 72 de ani a trecut în neființă în somn.

Vestea că fondatorul popularei formații texane a murit a fost data de colegii săi de trupă. ”Suntem întristați de vestea că prietenul nostru Dusty Hill a murit în somn, acasă, în Houston, Texas. Nouă, alături de legiuni de fani ZZ Top din întreaga lume, ne va fi dor de prezența ta fermă, de bunătatea ta (…) . Vom fi pentru totdeauna conectați la acel «Blues Shuffle in C». Ne vei lipsi enorm, prietene”, au transmis Frank Beard and Billy Gibbons, trupeții de la ZZ Top care, în urmă cu o săptămână îl înlocuiseră pe Dusty provizoriu, anunțând că acesta a suferit o rupture de șold.

Afacerile lui Lucian Bute după ce se s-a retras din box. Din campion în ring, a devenit campion la număr de apartamente cumpărate

Unul din marile staruri ale rockului mondial a murit! Dusty Hill a ăpcut istorie cu ZZ TOP

ZZ Top este una din cele mai importante formații clasice americane. Fondată în 1969, trupa în care Dusty Hill a cântat de la începuturi, la voce, claviaturi și chitară bass, a lansat 15 albume de studio. ZZ Top se găsește în Rock and Roll Hall of Fame. În urmă cu 13 ani, ZZ Top au susținut un concert memorabil la București.

Muzician cu o imagine inconfundabilă a apărut în multe spoturi puiblicitare și filme americane, ”Back to the Future”  şi în „Deadwood”, dar şi în serialul de animaţie ”King of the Hill”

Oana Cuzino scoasă din grila Pro TV. ”Ce se întâmplă, doctore” dispare după 18 ani

Ultimele Articole