Vă mai aduceți aminte de Mihai Onilă și AXXA, formația vedetă a anilor 2000? A început o afacere din terapii de vindecare cu îngeri, lumină și bioenergie

Vă mai aduceți aminte de Mihai Onilă și AXXA? Muzicianul care, la începutul anilor 2000 făcea furori alături de Dinu Maxer cântând ”Marea te cheamă la ea” și ”Ce sexy esti?”, mizează pe o afacere de familie. Un cabinet de terapii de vindecare cu îngeri, lumină și bioenergie.

La 20 de ani de la dizolvarea grupului solistul s-a reîntors în România și, în calitate de terapeut (ca și soția sa, Laura), a deschis un cabinet de medicină alternativă, intitulat ”Instutul de Cercetare a Sufletului O.M.U.L.”

”Cei mai mulți dintre noi încep un demers terapeutic atunci când simt că nu mai pot face față unei anumite situații, când teama de anumite lucruri îi invalidează, când realizează că au dificultăți de relaționare sau când trec printr-o perioadă, pierdere grea. Și, cu siguranță, acestea sunt motive suficiente, dar ceea ce se obține în final nu este doar rezolvarea acestor probleme, ci o evoluție pe toate planurile, alături de câștigarea de noi abilități (…) Noi perspective în diverse situații, reevaluarea valorilor și credințelor personale, conectarea autentică la sine și la cei din jur, construirea unor limite sănătoase sau o mai bună conștientizare a propriei existențe”, își promovează Mihai și Laura Oniță cabinetul de medicină alternativă pe care l-au deschis.

”Lucrez cu patru dintre cei 7 Arhangheli, cu Gabriel, Mihai, Rafael şi Uriel. Unul face protecţie, unul vindecă aspecte, unul îţi aduce veşti, iar ultimul îţi deschide drumurile. Ei te vor veghea să îţi meargă bine”, spune Mihai despre secretele tehnicii sale de vindecare.

Mihai Onilă a început o afacere din terapii de vindecare cu îngeri, lumină și bioenergie. ”Laura este la fel ca şi mine, terapeut. Aşa ne-am şi cunoscut, prin cursurile pe care le predau eu, de Reiki. Împreună am lucrat fără nici un fel de gânduri sau alte legături, până în momentul în care ea mi-a cerut o şansă. Din acel moment m-am îndrăgostit brusc, fără să-mi dau seama. Am intrat într-o relaţie cu paşi mărunţi. Timpul zboară, eu sunt foarte fericit. Şi, din momentul în care m-am vindecat pe mine, am înţeles cum să devin şi bogat, şi fericit, şi împăcat cu trecutul şi totul funcţionează aproape perfect”, adaugă Mihai Onilă, despre întâlnirea cu soția sa care l-a ajutat să treacă peste pierderea unui copil din căsătoria anterioară.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed