AcasăMoney&PeopleVasile Șeicaru, operat la coloană, în secret, în Franța. Se recuperează după...

Vasile Șeicaru, operat la coloană, în secret, în Franța. Se recuperează după complicata intervenție chirurgicală

Vasile Șeicaru a trecut peste o complicată întervenție chirurgicală pe coloană.

Veteranul folk-ului românesc s-a operat în Franța, în urmă cu două luni și a recunoscut cumpăna prin care a trecut și motivul pentru care a preferat să țină totul în secret după ziua sa de naștere. În urmă cu două zile Vasile Șeicaru a împlinit 71 de ani.

Artistul a scris  istorie în muzica românească alături de Victor Socaciu și Ștefan Hrușcă, nu a mai urcat pe scene în ultima perioadă din cauza problemei sale de sănătate. ”Am lăsat-o mai moale cu concertele dar asta nu pentru multă vreme! Probabil că unii dintre voi ați aflat că am avut niște probleme de sănătate, în luna mai am fost în Franța, la Dijon, pentru o operație pe coloana vertebrală, mai complicată! Nu v-am spus înainte de a pleca, pentru că sigur citeați prin ziare că am fost dus de urgență în Franța, la o clinică, în stare foarte gravă…… bla, bla, bla, și voi ați fi crezut că n-o mai duc mult”, a ținut să-și anunțe admiratorii Vasile Șeicaru, artistul ce, în tinerețe a fost sportive de performanță și profesor de sport.

Le mai ții minte pe Cheeky Girls, româncele ce au dat lovitura în Marea Britanie?

Vasile Șeicaru s-a operat la coloană, în secret, în Franța. Se recuperează după complicata intervenție chirurgicală

 ”Acum sunt în recuperări, mi-am revenit, și curând voi relua spectacolele… de fapt am stabilit cu impresarii, organizatorii de concerte, că după perioada aceasta estivală, ne vom reîntâlni la cântările minunate! Desigur că v-am mai spus, dar repet…. că vă iubesc în continuare necondiționat, și aștept semne de la voi! Hai, începeți cu ”La mulți ani!”, că tare mă bucur când îmi spuneți!”, a adăugat Vasile Șeicaru.

Adela Popescu, despre cum a reușit să falimenteze magazinul părinților săi: ”Eu vindeam la bar”

Ultimele Articole