Vicepreşedintele GRAMPET Group, Călin Graţian, demis din cauza asocierii acestuia cu atragerea unor investitori ruşi în discuţiile privind achiziţia societăţii Popeci Utilaj Greu / El este acuzat că ar fi creat o concurenţă neloială

“GRAMPET Group, liderul transportului feroviar privat de marfă din România, anunţă că vicepreşedinte grupului de companii, Călin Graţian, a fost demis, joi, 18 aprilie, cu efect imediat, din cauza asocierii acestuia cu atragerea unor investitori ruşi din cadrul companiei Transmasholding în discuţiile privind achiziţia societăţii Popeci Utilaj Greu, creând astfel concurenţă neloială”, au transmis, joi, reprezentanţii GRAMPET Group. 

Ei au adăugat că în prezent, Grampet Logistics a iniţiat o acţiune în justiţie împotriva societăţii Popeci Utilaj Greu, în vederea respectării obligaţiilor asumate, şi va aştepta decizia instanţei judecătoreşti în acest caz.

“Cu o istorie de 25 de ani, Grampet Group a devenit cel mai mare grup de companii private feroviare cu acţionariat românesc din Europa de Sud-Est, iar planurile noastre pentru viitor sunt extrem de ambiţioase. Ne aflăm în plin proces de reproiectare organizaţională, iar obiectivul propus este îmbunătăţirea constantă a echipei de management, prin renunţarea la unele colaborări şi cooptarea de noi specialişti cu experienţă relevantă pentru activitatea companiei noastre. Despărţirea de vicepreşedintele Călin Graţian, înainte de o decizie a instanţei, denotă interesul nostru în asigurarea unui leadership performant, profesonist şi orientat către obiectivele noastre strategice pe termen lung. Suntem hotărâţi să ne menţinem poziţia de lider în industria de transport feroviar de marfă şi vom lua toate măsurile care se impun în vederea artingerii acestui obiectiv”, a declarat Gruia Stoica, preşedinte GRAMPET.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed