Vladimir Putin are palat de două ori mai mare decât Buckingham. Este evaluat la 270 milioane dolari

0

Conform mai multor publicații occidentale care citează publicația rusească ”Sobesednik”, palatal lui Putin (68 ani) ale cărui fotografii au apărut și în The Sun. Potrivit informaţiilor prezentate de adversarul politic al lui Putin, Boris Nemţov, Putin are patru iahturi, avioane, 7.000 de maşini şi 15 elicoptere. Nemţov susţine că toaleta prezidenţială este aurită complet.

Cea mai nouă reședință a președintelui rus ar fi construită pe o suprafață de 37,7 kilometri pătrați. Palatul în stil clasic a fost deținut de o companie denumită „Properietatea-V”, pe perioada construcției. Se spune că ”V”-ul din nume vine de la numele său. Reședința apare ca și cum ar fi deținută de statul rus.

Ion Dichiseanu, internat la Spitalul de Urgență Floreasca! Marele actor are probleme respiratorii severe

Casa de 270 de milioane de dolari este păzită de agenţi secreţi înarmaţi până în dinţi. Adversarii politici nu au reuşit să descopere în documente faptul că aceste proprietăţi imobiliare sunt pe numele lui Vladimir Putin, ele figurând ca făcând parte din proprietatea Federaţiei Ruse. Reprezentantul companiei imobiliare care administrează cartierul miliardarilor, Andrei Ertman, a explicat că ”proprietatea aparţine Federaţiei Ruse, un pseudonim folosit de proprietarul misterios”.

Proprietatea include un parc uriaş cu alei late, fântâni arteziene, sculpturi şi arbuşti de esenţă rară.

Vladimir Putin pe primul lor în clasamentul celor mai bogați șefi de stat din lume

Clasamentele celor mai bogați șefi de stat din lume, primul lor este rezervat lui Vladmir Putin. În timpul alegerilor din 2007, Putin declara o avere modesta, materializata in 150.000 de dolari. Imposibil de crezut, din moment ce, la vremea respectivă, detinea 11 yahturi, acțiuni la compania de petrol Surgutneftegaz si monopolul gazelor natural Gazprom. Între timp, la veniturile lui Putin se mai adaugă active în industriile de energie și de armament si investiții în terenuri, dacă îl credem pe Ivan Rybkin, fost ofier KGB.

Pe locul doi se află Jose Eduardo dos Santos, președintele Angolei iar pe locul trei Hassanal Nolkiah, sultanul din Brunei.

Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe faimosul Badr Hari. Va lupta pentru titlul mondial la categoria grea