Vodafone are premiera la LG Optimus 2X, primul smartphone cu procesor dual-core

LG Optimus 2X este primul smartphone din lume ce functioneaza cu un procesor dual-core NVIDIA Tegra™ 2

 

Telefonul poate fi achizitionat cu cel mai ieftin abonament, de 3,72 euro pe luna, la pretul de 449 euro, cu abonament pe o perioada de doi ani.

 

Telefonul este disponibil de astazi in portofoliul Vodafone Romania si poate fi achizitionat in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, precum si prin magazinul online Vodafone.

Vezi variantele la care poate fi achizitionat telefonul.

 

LG Optimus 2X este primul smartphone care incorporeaza procesorul dual-core NVIDIA Tegra™ 2, primul cip mobil dedicat utilizarii multitasking.

 

Tegra 2 faciliteaza navigarea pe Internet cu o viteza mai mare decat a celorlalte procesoare actuale si optimizeaza toate aplicatiile Flash prin accelerare hardware, atingand performante superioare in redarea continutului video si audio, inclusiv in aplicatiile de gaming.

 

Utilizatorii beneficieaza astfel de o viteza mult mai mare in navigarea pe Internet si rularea jocurilor. In plus, datorita consumului redus de energie al procesorului Tegra 2, autonomia telefonului nu va fi redusa in timpul aplicatiilor intensive.

 

Telefonul Optimus 2X ofera o experienta multimedia Full HD si o rezolutie de 1080p pentru inregistrare video si playback. Terminalul, optimizat pentru conectivitate si transfer de fisiere, permite vizionarea continutului multimedia pe televizoare Full HD sau PC-uri prin intermediul interfetei HDMI.

 

Noul terminal LG incorporeaza sunetul surround multi-channel 7.1, ale carui caracteristici si calitate se apropie de un sistem home-theater.

 

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.804.000 de clienti, la 31 decembrie 2010.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed