BREAKING NEWS: Olguța Vasilescu trece în tabăra premierului Tudose – surse

Nu mai departe de finalul lunii decembrie, ministrul Muncii afirma că premierului Mihai Tudose i s-a dat o libertate mare pentru punerea în aplicare a programului de guvernare.

 

„I s-a dat o foarte mare libertate premierului în ce privește aplicarea programului de guvernare și a politicilor publice. (…) Eu nu țintesc șefia PSD și nici locul de prim-ministru”, a spus Olguța Vasilescu la o televiziune întrebată dacă i-ar putea lua locul șefului PSD, Liviu Dragnea.

 

Când a fost nominalizat Mihai Tudose în locul lui Sorin Grindeanu,  Olguţa Vasilescu a declarat că premierul propus al PSD, Mihai Tudose, va avea obligaţia să le arate colegilor săi, într-un termen cât mai scurt, că nu are dublă comandă.

 

 

De asemenea, când PSD vorbea despre organizarea unui mare miting de susținere a programului de guvernare, iar preşedintele Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda (PSD), a anunțat un miting de amploare la Craiova, reacția premierului care a spus că el este „parlamentar de Brăila” a supărat-o pe Olguța Vasilescu.

„Este un partid foarte unit. Premierul nu cred ca este cazul să participe la miting deoarece nu e pro-PSD, e miting de protest la care nu sunt aşteptaţi doar membrii de partid, toţi care se regăsesc”, declara Lia Olguţa Vasilescu pe 5 decembrie.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed