Alexandra Stan, în vacanță cu fostul iubit! Pandemia i-a apropiat

La un an după ce au ales să pună capăt relației lor, veste ce a surprins pe toată lumea, Alexandra Stan și fostul său iubit, Bogdan Stăruială, uimesc din nou. Cei doi au fost împreună, în vacanță.

Însoțiți de câțiva buni prieteni, dintre care s-a numărat și solista Adriana Rusu, fosta vedetă a clasamentelor muzicale internaționale și cel ce i-a fost iubit, confident și manager, au petrecut câteva zile la Borșa, în Maramureș.

Pe fondul restricțiilor până la restabilirea în siguranță a libertății de circulație, cei doi fosti îndrăgostiți, cunoscuți pentru apetitul lor de a călători pe întreg mapamondul, s-au mulțumit și cu o vacanță tradițională după perioada ce ne-a îngrădit tuturor călătoriile de plăcere.

Înaintea blocajului internațional cauzat de răspândirea noului coronavirus, Alexandra a fost în mai multe zone ale Europei iar Bogdan s-a aflat în Asia de Sud Est (Thailanda și Indonezia), împreună noua sa iubită, Ana, româncă ce lucrează în Quatar.

Timp de patru ani, Bogdan, acum profesor de surf, și Alexandra au avut o poveste de iubire invidiată în showbiz-ul autohton. Relație ce a vindecat-o pe solistă de traumele trăite, fiind agresată, în urmă cu șapte ani, de fostul impresar. În urmă cu cinci ani, cei doi au ales să înceapă o nouă viață, departe de Constanța natală, în California, el perfecționându-se în surfing, iar ea fiind mult mai aproape de lumea bună a muzicii.

Insă idealurile profesionale diferite ale fiecăruia i-a făcut să se depărteze. La începutul lui 2019, Alexandra Stan s-a întors la București iar Bogdan s-a stabilit în Portugalia, aproape de ocean, datorită pasiunii sale sportive (participă la competiții de surf și este dublu câștigător al Romania Surf Open), iar apoi acasă, la Constanța, unde și-a deschis propria școală de profil.

”Cu Bogdan mă știu de mult timp, de 17 ani, nu ai cum să nu menții prietenia. E ca și cum face parte din familia mea”, spunea anul trecut, într-un interviu, Alexandra Stan (30 ani).

”Ea este iubirea vieții mele. Dragostea, respectul și admirația ce o simt pentru acest om ridică întrega mea ființă la un nivel mai rafinat, de conștiință și iubire”, o descria la începutul anului, Bogdan pe noua sa iubită, cu care a petrecut mai mult de o lună în Asia.

Alexandra Stan si Bogdan pe când formau un cuplu

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed